Top

Klantervaringen

We horen graag dat klanten tevreden zijn over onze producten en over onze dienstverlening. Klantervaringen zijn waardevol om onze service steeds te verbeteren. Uw ervaringen met ons bedrijf kunt u via e-mail naar ons toesturen, maar ook kunt u commentaar en sterren geven bij de producten die u op onze site vindt. Uiteraard wordt uw reactie pas geplaatst na uw toestemming.



Thank you!

 

Thank you so much for the beautiful tiles – they are exactly what I’m looking for! And thank you for giving me a ‘heads up’ when the tiles were ready for shipment and for helping me on making the tight deadline!

 

And thank you so much for all your help Jan!


November 2015

Camilla Langvad

Gentofte
Denmark

 

 

Beste Jan,

Wij hebben de tegeltjes vandaag in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de zorg en verzending.


November 2015

Henny Schmitz

Posterholt

 

 

…as great as I imagined…


Dear Jan,

The tiles came Friday and they are looking just as great as I imagined. Thank you very, very much! One of the white tiles was broken during transportation, but I think we can manage without it. Once again thanks a lot!


Oktober 2015

Charlotte Christensen,

Randers NØ
Denmark

 

 

Geachte Jan,
Heb zojuist het tableau met de kreeft in goede orde ontvangen, heel en wel. Het resultaat is allemachtig prachtig en ik ben er reuze blij mee!

Oktober 2015

Jean Cirkel

Amsterdam



…perfect timing…


Hi Jan,

I'm sorry I forgot to send you confirmation earlier.  We have the tiles, and everything is perfect. I got a message when they arrived in Newark, and you may have been notified too. Luckily, Newark didn't hold them for long - only a couple of days. It is perfect timing, because the countertop is in today, and they will start tiling soon.

 

Thanks for everything!


September 2015

Lisa Olafson

Larchmont, NY

United States

 

 

…little piece of the Netherlands…

 

Hi Jan,

The tiles are beautiful and I am very much looking forward to having them as a little piece of the Netherlands in our home in SE Asia.

Have a great summer!


July 2015

Rachael Huelskamp

The Hague


Wij zijn super blij met onze tegels met de 5 kippen op stok, ze staan erg mooi.

Bedankt!

 
Juli 2015

Carla en Marty

Neede

 

 

Ik heb gisteren de tegels ontvangen, deze tegels passen qua kleur er beter bij. Ik dank u voor de service.


Juni 2015

Evert Udes

Kerkwerve



…prima…


De bestelling is prima aangekomen dat ziet er prima uit, hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,


Mei 2015

Bennie Beernink

Hengelo

 

 

Beste Jan,

Ik wilde nog even laten weten dat we ruim zijn uitgekomen met de tegels. Het resultaat is prachtig! We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, en met name ook het duidelijk handgemaakte karakter!


Mei 2015
Jordi Eveleens

Baarland

 

 

…klein maar fijn!

 

Er is enige tijd verstreken - ondertussen heb ik de Friesjes geplaatst. Op de foto's kunt u zien waar uw tegeltjes terecht zijn gekomen. Al was het maar een kleine bestelling, ik zou zeggen klein maar fijn! We zijn heel erg tevreden met de tegeltjes!

 

Mei 2015

Eddy Schallier & Annick Verbeke

Oostende
België

 

…chique sfeer...

 

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en genieten iedere dag van de klassieke chique sfeer van de tegels. Bedankt nogmaals voor uw goede zorg!


April 2015

A. Meng

Groningen

 

 

Het is zo mooi geworden, een plaatje!

Hartelijke groet,


April 2015

Margrete Stern

Hollum


Bij deze wilde ik u vriendelijk mededelen dat onze tegels veilig en wel zijn toegekomen, en deze zijn prachtig.


Maart 2015

De Groote Bruno

Nederename
België



We hebben de tegels ontvangen. Op het eerste gezicht ziet het er goed uit, bedankt!
 
December 2014
Laurien Bosch
Rotterdam


…erg mooi…
 
De tegels zijn goed afgeleverd en zien er erg mooi uit, mooie tableaus ook. Bedankt voor de adviezen!
 
December 2014
O. van der Honing
Haren
 
 
…100% blij…
 
De tegels zijn gearriveerd en ik ben er 100% blij mee :) - Dank!
 
December 2014
H. de Vree
Den Haag
 
 
De tegels zitten erop, we zijn er blij mee!
 
November 2014
Vincent van Wieren
Harkstede
 
 
…goed van kleur…
 
De tegels zijn goed aangekomen. Ze zijn precies goed van kleurschakering, zoals ik het in mijn hoofd had. En de forel is mooi en goed van kleur!
 
Oktober 2014
A. van der Veur
Leiden
 
 
Veel dank voor het meedenken!
 
September 2014
Lisa Wiersma
Amsterdam
 
 
…prachtig…
 
De tegels zijn goed aangekomen en ze zien er prachtig uit. Helaas waren bij de lichtgrijze kanttegeltjes twee stuks beschadigd ,terwijl de tegels zeer goed waren ingepakt. Voor de twee beschadigde tegels zijn nieuwe opgestuurd. Bedankt voor de goede en snelle service.
 
September 2014
H. Bosma
Luinjeberd
 
 
De tegels zien er erg mooi uit! 
 
September 2014
Christian Biemans
Doornspijk
 
 
…uitvoerig advies…
 
De tegels zijn vandaag goed aangekomen en zien er heel goed uit. Hartelijk bedankt voor uw uitvoerig advies! Dit is voor ons een grote hulp.
 
Augustus 2014
Annedore Meng
Garsthuizen
 
 
…zoals gewenst…
 
Wij mochten gisteren het tableau met koeien en de Friese witjes in ontvangst nemen, erg goed ontvangen. Bedankt en ze zijn heel mooi, zoals gewenst!
 
Juli 2014
JM en Rita Desmet-Vanwynsberghe
Deerlijk
België
 
 
Hallo Jan,
Bijgaand 2 foto's van de tegels die we bij jou hebben gehaald. Wij vinden het super zo.
 
Juli 2014
Henk en Riena Venema
Damwâld
 
 
Hi Jan,
Zeker tevreden met het eindresultaat. Nogmaals bedankt dat de tegel er op tijd was!
 
Juni 2014
Eva Wieland
Amsterdam


…goede service…
 
De tegels zijn een half uur geleden bezorgd. Fijn dat alles zo snel afgehandeld kon worden. Hartelijk dank voor de goede service. 
 
Mei 2014
Marleen Goldbach
Kerkrade
 
 
De tegels zijn bezorgd en ze zien er prima uit. Wij zijn er erg blij mee.
 
Mei 2014
Peter en Willy Verberg
De Meern
 

...look great...

Hi Jan, 
The tiles have arrived and look great!
Many thanks, 
 
April 2014
Samantha Crowley
Hunting Valley, OH. 
United States
 

De tegeltjes zijn in goede orde ontvangen.
 
April 2014
Linda Boers
Bodegraven
 
 
…prima…
 
We hebben de tegels binnen hoor, dankjewel! Ziet er allemaal prima uit! Heel veel succes verder met je bedrijf.
 
April 2014
Naomi van der Kraan  
Papendrecht


…very pleased…
 
Dear Mr De Vries,
My apologies, the tiles arrived safely yesterday and I had not managed to email you. I am very pleased with them, thank you, they are lovely.
 
Yours,
 
March 2014
Eilidh McCosh.
Bigger
Scotland
 
 
…very, very happy…
 
Hello Jan,
The tiling is done, and they look absolutely beautiful! Very, very happy with them!  The few breaking tiles were unfortunate, but haven't in anyway affected my opinion of your excellent product or your service. I look forward to using you in future possibly in my own house and on projects. I will send you some photos of the finished kitchen when all the finishing touches are in place!
 
Thank you again.
 
Yours sincerely,
 
Februari 2014
Tobiah Samuel.
Hastings, East Sussex
England


...absolutely beautiful...
 
Found this company online, ordered a traditional floral basket pattern with slight customization for a kitchen backsplash. The result is absolutely beautiful, beyond my expectations! Communication, payment, shipping all outstanding. Definitely highly recommended!  
 
Februari 2014
D. Collins
Grander, Indiana
Verenigde Staten


...Wij hebben gekozen voor kwaliteit...

Het is niet mijn gewoonte om op online aankopen feedback te geven maar in een enkel geval maak ik daarop een uitzondering. Na diverse vergeefse zoekacties langs verschillende tegelhandels en websites was ik uiteindelijk beland bij Frisian Tiles. Wij zochten 10x10 tegeltjes met Delfts blauwe voorstelling van boerderijdieren ter verfraaiing van onze keuken en zelfgebouwde schouw voor de afzuigkap. Blijkt 10x10 een niet zo gangbare maat te zijn, nergens verkrijgbaar! Ja, wel 13x13 met toeristische voorstellingen als schepen of molentjes en van zo'n belabberde kwaliteit dat je dat met goed fatsoen niet aan je wand durft te plakken.

Bij Frisian Tiles vond ik uiteindelijk de gezochte voorstellingen in de juiste kleur blauw en op aanvraag in het juiste formaat! Een keuze was dan ook snel gemaakt gevolgd door de offerte aanvraag. Dat ik de juiste keuze had gemaakt blijkt uit de afhandeling van de offerte door de heer De Vries. Een paar fouten in de bestelopgave werden opgemerkt en aan mij met advies gemeld. De levertijd en levering waren ook prima in orde. Ook na de levering werd nog even geïnformeerd naar de toestand bij ontvangst, een service die ik niet gewend ben bij websites. En het product zelf? Ja! ik had het kunnen weten. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Wilt u voor weinig geld tegeltjes met standaard voorstellingen, ga dan naar de bouwmarkt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en hoge sierwaarde.
 
Januari 2014
Fam. Martina
Oud Gastel


...snelle levering...

Dank voor uw bericht en de snelle levering.
 
Januari 2014
Monique Giesen
Sevenum
 

 ...goed...

Beste Jan,
De tegels zijn aangekomen en zien er goed uit.
 
Januari 2014
K. Niezen
Eelderwolde


...hartelijk dank...

Wij zijn zeer tevreden over de vlotte levering en de uitstraling van de tegels.
Mede dankzij de wandtegels van Frisian Tiles hebben wij een erg gezellig toilet gekregen. Hartelijk dank hiervoor.

Januari 2014
Dorothé en Erik Langenhoff
Harfsen


...beautiful...

Dear Jan,
I just wanted to briefly show how beautiful the tiles look in our new kitchen! We wish you and your family a Merry Christmas and a happy new year!
 
December 2013
Susanne Butz
Düsseldorf, Duitsland
 

...superblij...

Wij zijn superblij met de tegels, het resultaat is TOP!
 
November 2013
Patrick de Winter
Hooglanderveen
TGLS www.tegelszonderklinkers.nl


...helemaal tot in Zweden!
 
Eindelijk even de tijd gehad om een paar foto's te nemen van onze nieuwe keuken met de mooie Friese tegeltjes met spin hoekmotief. Ik wil je ook nog even bedanken voor de fantastische & snelle service! Altijd onmiddellijk een uitgebreid en vriendelijk antwoord op m'n vragen en geen moeite die gespaard werd bij de bezorging, helemaal tot in Zweden! Bedankt!

Oktober 2013
Lotte Moens
Knivsta
Zweden


...prima service...

Bedankt voor de prima service.
 
September 2013
Fam. Gossen
Buinerveen


...een aanrader...

De website was duidelijk en overzichtelijk. In overleg is er veel mogelijk met een goed advies. Het eindresultaat is een kunstwerk in mijn keuken, een aanrader!
 
Augustus 2013
F. Timmer
Balkbrug


...zeer positief...

Wij hebben het als zeer positief ervaren hoe u ons heeft ontvangen. Het was gastvrij en open, daarvoor onze hartelijke dank. De tegel die u voor onze (schoon-)ouders heeft gemaakt viel in goede aard. Zij waren er zeer van onder de indruk. Het is voor ons duidelijk om een ieder die een soort gelijk cadeau wil schenken, voor welke gelegenheid dan ook, om uw naam te noemen. Wij zullen dit dan ook niet nalaten als men hier naar vraagt. Wij wensen u en uw medewerkers heel veel succes toe bij het maken van tegels en tegeltableaus.
 
Nogmaals onze dank voor de ontvangst en het maken van de tegel!
 
Augustus 2013
Fam. G.W. Bouwhuis


...heel erg blij...

We zijn heel erg blij met onze tegeltjes in de schouw. Geweldige service, en vooral snel. Mooi was dat je ze zelf kwam brengen, dit kwam toevallig zo uit. Friesland en Zeeland liggen niet naast elkaar. Dank voor alles, wij zijn blij!

Augustus 2013
Adri en Mariska Schouten
Philipsland


...very happy...

Dear Jan,
Find attached a photo of the tiles now up on the wall. We're very happy with them.
Thanks again,
 
Augustus 2013
Tom Raw
Ware Hertfordshire
England


…prima in orde...

De bij u bestelde tegeltjes die u voor ons speciaal ontworpen heeft, zijn een groot succes. De afhandeling en de bestelling waren prima in orde.
 
Mei 2013
E. Vriens.
Ulvenhout


…vakwerk...
 
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van het tegeltableau met de boerenzwaluwen. Het is dé blikvanger in onze nieuwe keuken. Het past heel goed bij onze boerderij. De tegels zijn heel mooi van kleur. Wat ons het meeste aanspreekt is dat de tegels een klein beetje reliëf hebben. Je ziet meteen dat dit vakwerk is en geen plakplaatje, top!
 
Ondanks de goede verpakking zijn bij ons toch nog een aantal tegels gebroken in de doos, gelukkig niet het tableau. Nieuwe tegels zijn door Frisian Tiles kosteloos opgestuurd. Eén telefoontje was genoeg om alles te regelen. Zo hoort een webwinkel te werken, het gaat toch meestal over vertrouwen in de webwinkel.
 
April 2013
Fam. De Joode
Giessenburg


…tevreden…

Hoewel er in de bestelling wat mis ging, ben ik uiteindelijk tevreden met de producten en dienstverlening van Frisian Tiles.
Succes met uw bedrijf.

Maart 2013
J.T. Siebinga
Gorredijk


…een tevreden klant…
 
We zijn zeer tevreden over het product (Friese witjes zonder craqueléglazuur in ivoorkleur), de glans die over de tegels ligt spreekt ons erg aan. Daarnaast gaf Frisian Tiles advies over de voegdikte, type en kleur voegsel en over de te gebruiken kit. Verder worden de tegels keurig verpakt in de doos en we hadden dan ook geen breukschade, alles is heel aangekomen. Kortom een tevreden klant.
 
Februari 2013
Fam. Groeneveld
Lelystad


...snelle service...

Goede en snelle service!

December 2012
I. Maas
Amstelveen


...volle tevredenheid...

Frisian Tiles heeft voor ons een tegeltableau gerestaureerd naar volle tevredenheid. De communicatie van dit bedrijf is optimaal: plezierig, correct, leuk.
 
November 2012
Oeke & Piet Brinkman
Emmen


...prettig zaken doen...

Wij hebben het tegeltableau met de bloemenvaas goed ontvangen en het ziet er prachtig uit. Bedankt voor de goede service en het snel leveren van de tegels. Het pas prettig zaken met u te doen.
 
November 2012
Chris en Bianca
Veldhoven


...leuke reacties...

Wij hebben onze tegeltjes in goede orde ontvangen, ze werden keurig afgeleverd. Men vindt onze zeug met biggetjes echt iets voor ons, we krijgen hierover leuke reacties. Het telefonisch contact was ook prima. Alsnog hartelijk bedankt!

November 2012
Fam. Weststrate
Yerseke


...geweldig...

Het resultaat van de Friese witjes met het kippen tegeltableau is geweldig en fleurt de keuken helemaal op. Verder was de service gewoon heel goed!
 
November 2012
Fam. Schouten
Afferden


...hartelijke service...

De tegels zijn in goede orde ontvangen!
Bedankt voor de hartelijke service en wellicht tot ziens!

Oktober 2012
Fam. Neuteboom
Leiden


"Super!"

We zijn erg tevreden over uw bedrijf. We werden erg goed op de hoogte gehouden over nieuwe ontwikkelingen van onze bestelling. Elke keer een mailtje, ook wanneer het geleverd zou worden. Super! De tegels waren zeer zorgvuldig ingepakt. Elke tegel apart in folie verpakt en soort bij soort. Het was een groot succes om bij u te bestellen. Bedankt voor de service.
 
Augustus 2012
Fam. Tessels
Emmen


...goede service...
 
Onze ervaringen met uw bedrijf zijn prima. Een snelle levering, goede service en leuk dat u ze persoonlijk langs kwam brengen. We zijn ook heel tevreden over de tegels. Precies zoals we gehoopt hadden dat ze er uit zouden zien.

Augustus 2012
Fam. Riedstra
Vries


"Over service gesproken!"

Als 80-jarigen stonden wij echt niet te popelen om iets te gaan bestellen via internet. Maar soms ontkom je er niet aan. Wij wilden een tegeltableau met kippen zoals wij die zelf bezitten. En al snuffelend kwamen wij uit  bij Frisian Tiles. En wat zijn we daar goed mee weg gekomen. In eerste instantie hadden wij nog een piepkleine aanmerking, maar geen probleem want dat is perfect opgelost. Over service gesproken! We kregen het zoals wij het wilden. En nu maar hopen, dat wij nog heel lang van dat prachtige tableau met onze patrijs-kleurige Hollandse krielhaan en zijn hennen kunnen genieten.
Jan bedankt!

Juni 2012
Fam. H. van der Meer
Vogelzang

 
...erg tevreden...

Het bestellen van tegeltjes via een website blijft een lastige, ziet het resultaat er wel zo uit als je het hoopt en verwacht? Ik kan alleen maar concluderen dat ik erg tevreden ben met de tegels geleverd door frisiantiles, het resultaat is naar tevredenheid en de service prima!
Wanneer ik besluit nog meer tegeltjes te bestellen, zal ik dit bedrijf zeker weer benaderen.
 
April 2012
C. Zoetekouw
Almere