Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Aanbieding Friese witjes 15x15 cm (B-keus) in één kleur

Aanbieding Friese witjes 15x15 cm (B-keus) in één kleur

Lees meer Lees minder
Friese witjes in een afmeting van 15x15 cm in de kleur rustig klassiek (witachtig-grijs). Totaal 310 stuks (6,9 m2).

€500,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Mooie aanbieding van 310 stuks Friese witjes in afmeting 15,1 x 15,1 cm (6,9 m2) in de kleur rustig klassiek, het betreft dus alle witjes in één kleur. Deze tegels hebben wij het label B-keus gegeven omdat de tegels soms wat lichte oneffenheden hebben (putjes in het glazuur o.i.d). Bovenstaande foto geeft een indruk van de kleurschakering en de uitstraling die deze tegels hebben.

Wanneer u deze tegels besteld, krijgt u hele fraaie tegels voor een zeer scherpe prijs, met dezelfde kwaliteit van ons reguliere assortiment!

De uitstraling van deze witjes is rustig klassiek (witachtig-grijs). Friese witjes in afmeting 15,1 x 15,1 cm zijn iets strakker in uitvoering dan Friese witjes in een afmeting van 13x13 cm. Dit komt omdat de biscuittegels (ongeglazuurde tegels) die voor de 15x15 tegels worden gebruikt, uit de Art deco collectie komen. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel.

Friese witjes met B-keus worden per kleur in een volle doos van 50 stuks aangeboden, er worden geen losse tegels verkocht bij deze aanbieding.

Friese witjes 15x15 cm zijn prachtige wandtegels die u o.a. kunt gebruiken voor de keuken, bijkeuken, wc, gang of douche.

De tegels kunnen op afspraak worden afgehaald of worden verstuurd. De verzendkosten bedragen € 60,00 binnen Nederland. De tegels worden bij verzending op een mini-pallet verstuurd.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u altijd contact met ons opnemen.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 15,1 x 15,1 (45 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Kleur: Witachtig-grijs
Aantal: 310 stuks
Periode: Hedendaags / klassiek
Prijs: € 3,25 € 1,63 per tegel incl.BTW

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.