Top

Friese witjes 15x15 wit

  • Friese witjes 15x15 wit
  • Friese witjes 15x15 wit
2,50
per stuk

Friese witjes 15x15 met dekkende witte tinglazuur. Deze receptuur wordt sinds 1550 in de Noordelijke Nederlanden toegepast. Het geeft de kenmerkende zacht briljante warme glans aan onze Friese witjes.

Een hoofdtint, glazuur wit.

Friese witjes in afmeting 15,1 x 15,1 cm zijn iets strakker in uitvoering dan Friese witjes in een afmeting van 13x13 cm. Dit komt omdat de biscuittegels (ongeglazuurde tegels) die voor de 15x15 tegels worden gebruikt, uit de Art deco collectie komen. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel.

Deze Friese witjes 15x15 wit kunnen niet besteld worden met een craquelé behandeling. Dit kan alleen wanneer het Friese witje een craquelé glazuur heeft.

                                                                                            
Staat:              Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting:       15,1 x 15,1 cm (45 tegels m2)
Kleur:              Wit, geen craquelé glazuur
Periode:          Hedendaags / klassiek
                        Glazuurrecept sinds 1550
Prijs:                € 2,50 per tegel incl. btw


♥  Bij afname van 250 stuks of meer, betaalt u slechts € 2,25 per tegel (incl. btw).Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.


Artikelnummer: T15/wit

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code