Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tegeltableaus klassiek

Tegeltableaus klassiek

Ambachtelijk gedecoreerde tegeltableaus met klassieke afbeeldingen (1600-1900). Onze traditionele handgemaakte producten worden ontworpen, beschilderd en gebakken in Friesland.

Een voorstelling op meerdere tegels wordt ook wel een tegeltableau genoemd. Deze tegeltableaus zijn vanaf de 17e eeuw een belangrijke toevoeging in de Nederlandse wooncultuur. In alle woonruimtes kunnen tegeltableaus worden toegepast, het meest vinden we deze in keukens en schouwen. Frisian Tiles heeft een breed assortiment traditionele voorstellingen maar ook moderne ontwerpen.

Het is mogelijk om uw eigen ontwerp of voorstelling te laten maken op tegel of tegeltableau. Voor meer informatie of vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Op dit moment is de levertijd voor gedecoreerde (beschilderde) tegels en tegeltableaus langer dan normaal. Deze langere levertijd heeft te maken met de verhuizing van de fabriek naar een nieuw pand deze zomer. De levertijd voor gedecoreerde tegels en tegeltableaus bedraagt na akkoord ongeveer 12 weken.

€ 0,00
€ 20.000,00
Frisiantiles Tegeltableau herberg
Tegeltableau herberg

€3.595,00

Frisiantiles Tegeltableau kat
Tegeltableau kat

€175,00