Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen
Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen
Wereldwijde verzending

Verzenden & retourneren


Verzenden
Bestellingen worden uiteraard zo snel mogelijk afgeleverd. De levertijden variëren omdat gedecoreerde tegels en tableaus in opdracht speciaal gefabriceerd moeten worden. De levertijd in opdracht is meestal twee tot vier weken. Witjes kunnen meestal eerder geleverd worden omdat deze vaak op voorraad liggen. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op afspraak af te komen halen.

De verzendkosten worden bepaald aan de hand van het totale gewicht van de bestelling. Tijdens het bestelproces kunt u zien hoeveel de verzendkosten bedragen.

Terugsturen
Bij online aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn verzoeken wij u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en liefst in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform onderstaande instructies. De kosten en risico voor transport naar ons adres zijn voor rekening van de klant.

Gedecoreerde/handbeschilderde tegels en tableaus die in opdracht speciaal gefabriceerd moeten worden komen NIET in aanmerking voor het herroepingsrecht.
Witjes en profiellijsten komen wel in aanmerking voor het herroepingsrecht.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Herroepingstermijn
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Valt die 14e dag in het weekend of op een feestdag, dan eindigt de bedenktijd pas op de eerstvolgende werkdag.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Frisian Tiles, Wielsterdyk 33, 9024 BJ Weidum, tel. 058 299 1997, info@frisiantiles) via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

U kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook (hieronder) elektronisch invullen en opsturen via onze website www.frisiantiles.nl. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u onverwijld op een duurzame gegevensdrager (bijvoorbeeld per e-mail) een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Instructies
Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht bij een online aankoop dient u binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van het factuurnummer. De bestelling kunt u samen met een kopie van de factuur terugsturen naar het volgende adres:

Frisian Tiles
Wielsterdyk 33
9024 BD Weidum
(vraag altijd om een bewijs van verzending bij het postkantoor)

Wanneer Frisian Tiles uw bestelling met een kopie van de factuur in goede conditie heeft ontvangen, wordt het door u betaalde bedrag, inclusief de berekende verzendkosten, binnen een week op uw bankrekening teruggestort.