Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Randjes en afdektegels

Randjes en afdektegels

Art deco was een populaire stijlbeweging van 1920 tot 1939 die van invloed was op de decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het grafische, industriële en interieurontwerp, als de beeldende kunst en kledingmode.

Art deco randjes, profiellijsten en afdektegels zijn leverbaar in alle Art deco glazuren. Deze afwerktegels hebben dezelfde breedte als de Art deco tegels en zijn daardoor prima te combineren. De afmetingen kunnen iets afwijken omdat het een ambachtelijk product is.

Art deco randjes kunnen geleverd worden in alle Art deco glazuren. Onze Art deco randjes zijn prachtig toepasbaar als een rand in het tegelwerk in de hal, in de keuken of in de badkamer. Vaak worden de randjes tussen twee tegels geplaatst zodat er een kleine bolling in het tegelwerk ontstaat.

Profiellijsten worden gebruikt voor het sfeervol afwerken van tegelwanden zoals bijvoorbeeld bij lambrisering. Profiellijsten zijn ook leverbaar in alle glazuren.

Art deco tegels kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. De tegels worden gebruikt om hoeken af te dekken en eventueel de bovenkant van een strook of lambrisering.

Frisiantiles Art deco randje
Art deco randje

€7,50