Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Samples klassieke mix

Samples klassieke mix

Lees meer Lees minder
Samples Friese witjes 13x13 cm in een klassieke mix met craquelé glazuur. Dit proefpakket bestaat uit zes kleurtinten in een zweem van licht crème grijsachtig blauw.

€16,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Op deze pagina kunt u samples van Friese witjes in een klassieke mix met craquelé glazuur bestellen. Dit proefpakket bestaat uit zes kleurtinten in een zweem van licht crème grijsachtig blauw.

De Friese witjes van de klassieke mix zijn gewild vanwege de rustige kleurschakeringen die in veel interieurs past. Wanneer u meer kleurschakeringen wilt, kunt u deze serie bijvoorbeeld mengen met de TW1/7-12 (bonte mix) serie.

Wanneer u na het ontvangen van de samples overgaat tot het bestellen van een order, krijgt u de kosten van het proefpakket tot € 25,00 retour. Dit geldt voor een bestelling vanaf € 500,00 (exclusief verzendkosten).

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13 x 13 (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Aantal: Zes tegels
Kleur: Zes tinten in licht crème grijsachtig blauw
Periode: Hedendaags / klassiek

Rand- en hoekglazuur
Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelébehandeling en/of snijgaatjes. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelébehandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelébehandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craqueléglazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelébehandeling veel langer.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op het Friese witje twee gaatjes zichtbaar zijn.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken