Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tegels uilen kleur 1-12

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Tegels uilen kleur 1-12

Lees meer Lees minder
Traditioneel gedecoreerde tegels met uilen kleur (ca.1630) naar prenten van Adriaen Collaert uit 1598. Wanneer u slechts enkele tegels uit deze serie uilen wilt kopen is dit zeker mogelijk. Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

€420,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Tegels met Collaertuilen in kleur (ca.1635) in afmeting 13x13 cm.

Geschilderd in de stijl van een Rotterdamse plateelschilder rond 1630. Als voorbeeld nam hij de prenten van Adriaen Collaert uit 1598.

1 Velduil / 2 Kerkuil / 3 Ruigpootuil / 4 Velduil / 5 Steenuil / 6 Oehoe / 7 Ransuil / 8 Oeraluil / 9 Bosuil / 10 Steenuil / 11 Dwerguil / 12 Uilskuikens

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13x13 cm (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Periode: ca.1635
Aantal: 12 stuks

Wanneer u slechts enkele tegels van deze serie Collaertuilen in kleur wilt kopen, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. De prijs van een enkele tegel bedraagt € 35,00. De nummering is van linksboven naar rechtsonder.

U kunt uw witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelé behandeling en/of snijgaatjes. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelé behandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelé behandeling ziet de tegel er authentiek uit. Tegels met craquelé glazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelé behandeling veel langer.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op de tegel twee gaatjes zichtbaar zijn.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken