Top

Samples ivoor/crème mix

  • Samples ivoor/crème mix
  • Samples ivoor/crème mix
  • Samples ivoor/crème mix
13,00

Op deze pagina kunt u samples van Friese witjes in een ivoor/crème mix met craquelé glazuur bestellen. Dit proefpakket bestaat uit vier kleurtinten in ivoor, ivoor1, ivoor2 en crème.

Deze serie TW1/ivoor-crème mix is gewild vanwege de rustige lichte kleurschakeringen die in veel interieurs past.
         
Wanneer u na het ontvangen van de samples overgaat tot het bestellen van een order, krijgt u de kosten van het proefpakket tot € 25,00 retour. Dit geldt voor een bestelling vanaf € 500,00 (exclusief verzendkosten).


Staat:              Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting:       13 x 13 (60 tegels m2)
Aantal:            Vier tegels
Kleur:              Vier tinten in ivoor en crème
Periode:          Hedendaags / klassiek


Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Een extra afdektegel en/of hoekafdektegel kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelé behandeling en/of snijgaatjes (zie foto's). Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelé behandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelé behandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craquelé glazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelé behandeling veel langer.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op het Friese witje twee gaatjes zichtbaar zijn.


Artikelnummer: TW1/ivoor-crème

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code