Top

Tegels Art deco smaragdgroen

  • Tegels Art deco smaragdgroen
3,90
per stuk

Ambachtelijke tegels in verschillende afmetingen met glazuren uit de Art deco lijn. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel. De afmetingen kunnen iets afwijken omdat het een ambachtelijk product is.

Art deco tegels kunnen geleverd worden in verschillende glazuren en effectglazuren. De standaard tegels zijn in twee kleuren verkrijgbaar, kleur ivoor en crème.

                                                                                          
Staat:              Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting:       7,4 x 15,1 cm (90 tegels m2)
Kleur:              Smaragdgroen
Periode:          Hedendaags / klassiek
                        Art deco 1920-1939
Prijs:                € 3,90 per tegel incl. btwArt deco tegels kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Deze halve Art deco tegels passen bij de Jugendstil en Art deco stijl. Art deco was een populaire stijlbeweging van 1920 tot 1939 die van invloed was op de decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het grafische, industriële en interieurontwerp, als de beeldende kunst en kledingmode.


Artikelnummer: TAD15-2/smaragdgroen

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code