Top

Friese witjes 15x15 crème

  • Friese witjes 15x15 crème
  • Friese witjes 15x15 crème
  • Friese witjes 15x15 crème
2,50
per stuk

Friese witjes 15x15 met dekkende crèmekleurige craquelé tinglazuur. Deze receptuur wordt sinds 1550 in de Noordelijke Nederlanden toegepast. Het geeft de kenmerkende zacht briljante warme glans aan onze Friese witjes.

Een hoofdtint, crèmekleurig.

Friese witjes in afmeting 15,1 x 15,1 cm zijn iets strakker in uitvoering dan Friese witjes in een afmeting van 13x13 cm. Dit komt omdat de biscuittegels (ongeglazuurde tegels) die voor de 15x15 tegels worden gebruikt, uit de Art deco collectie komen. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel.

                                                                                            
Staat:              Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting:       15,1 x 15,1 cm (45 tegels m2)
Kleur:              Crèmekleurig
Periode:          Hedendaags / klassiek
                        Glazuurrecept sinds 1550
Prijs:                € 2,50 per tegel incl. btw


♥  Bij afname van 250 stuks of meer, betaalt u slechts € 2,25 per tegel (incl. btw).Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelé behandeling (zie foto's). Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelé behandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelé behandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craquelé glazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelé behandeling veel langer.


Artikelnummer: T15/crème

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code