Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Friese witjes 15x15 crème

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Friese witjes 15x15 crème

Lees meer Lees minder
Friese witjes 15x15 cm in crème zijn iets strakker in uitvoering dan Friese witjes in een afmeting van 13x13 cm. Ook hebben deze witjes in 15x15 cm geen reliëf op de bovenkant van de tegel. De tegels hebben een dikte van 8 mm.

€3,25 Incl. btw 21%

  • Koop 250 voor €3,00 per stuk en bespaar 8%

Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Friese witjes in afmeting 15,1 x 15,1 cm zijn iets strakker in uitvoering dan Friese witjes in een afmeting van 13x13 cm. Dit komt omdat de biscuittegels (ongeglazuurde tegels) die voor de 15x15 tegels worden gebruikt, uit de Art deco collectie komen. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 15,1 x 15,1 cm (45 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Kleur: Crèmekleurig, craqueléglazuur
Periode: Hedendaags / klassiek
Prijs per m2: € 146,25
Fabriek: DK, Sneek (Frl.)

♥ Bij afname van 250 stuks of meer, betaalt u slechts € 3,00 per tegel.

Rand- en hoekglazuur
Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelébehandeling. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelébehandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelébehandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craqueléglazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelébehandeling veel langer.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.