Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tegels met driestip hoekmotief

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Tegels met driestip hoekmotief

Lees meer Lees minder
Friese witjes met driestip hoekmotief. (ca.1625) in afmeting 13x13 cm. Het driestip hoekmotief werd ook wel Heilige drievuldigheid genoemd. Dit hoekmotief werd vaak in combinatie met bloemen en vogels geschilderd.

€10,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Friese witjes met driestip hoekmotief. (ca.1625) in afmeting 13x13 cm.

Het driestip hoekmotief werd ook wel Heilige drievuldigheid genoemd. Dit hoekmotief werd vaak in combinatie met bloemen en vogels geschilderd.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13x13 cm (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Periode: ca.1625

U kunt uw witjes met hoekmotief direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelé behandeling en/of snijgaatjes. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelé behandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelé behandeling ziet de tegel er authentiek uit. Tegels met craquelé glazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelé behandeling veel langer.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op de tegel twee gaatjes zichtbaar zijn.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken