Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Friese witjes klassieke mix

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Friese witjes klassieke mix

Lees meer Lees minder
Friese witjes in klassieke mix hebben een dekkende tinglazuur, deze witjes gaan niet craqueleren. Zes kleurtinten in een zweem van licht crème grijsachtig blauw. De klassieke mix is gewild vanwege de rustige kleurschakeringen. De tegels zijn 8 mm dik.

€2,75 Incl. btw 21%

  • Koop 250 voor €2,50 per stuk en bespaar 9%

Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Friese witjes met dekkende tinglazuur. Deze receptuur wordt sinds 1550 in de Noordelijke Nederlanden toegepast. Het geeft de kenmerkende zacht briljante warme glans aan onze Friese witjes.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13x13 cm (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Kleur: Zes tinten in wit/grijsachtig blauw
Periode: Hedendaags / klassiek
Prijs per m2: € 165,00
Fabriek: DK, Sneek (Frl.)

♥ Bij afname van 250 stuks of meer, betaalt u slechts € 2,50 per tegel.

Rand- en hoekglazuur
Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor snijgaatjes. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op het Friese witje twee gaatjes zichtbaar zijn.

Deze Friese witjes mix kan niet besteld worden met een craquelébehandeling. Dit kan alleen wanneer het Friese witje een craqueléglazuur heeft.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken