Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Samples klassieke mix & bonte mix

Samples klassieke mix & bonte mix

Lees meer Lees minder
Samples Friese witjes 13x13 cm in een klassieke en bonte mix met craquelé glazuur. Dit proefpakket bestaat uit twaalf kleurtinten in een zweem van licht crème grijsachtig blauw tot tinten in blauw, groen, grijs en roze.

€25,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Op deze pagina kunt u samples van Friese witjes in de klassieke mix en bonte mix met craquelé glazuur bestellen. Dit proefpakket bestaat uit twaalf kleurtinten in een zweem van licht crème grijsachtig blauw tot tinten in blauw, groen, grijs en roze.

Onze Friese witjes TW1/1-12 witjes zijn erg gewild vanwege de prachtige kleurschakeringen die in veel interieurs past. Met deze samples kunt u uw eigen mix samenstellen. Wanneer u enkele van de kleuren niet vindt passen in uw mix, dan kunt u deze gewoon weglaten. Alle tegels zijn per kleur te bestellen, voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wanneer u na het ontvangen van de samples overgaat tot het bestellen van een order, krijgt u de kosten van het proefpakket tot € 25,00 retour. Dit geldt voor een bestelling vanaf € 500,00 (exclusief verzendkosten).

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13 x 13 (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Aantal: Twaalf tegels
Kleur: Witachtig grijs / blauw, groen, grijs en roze.

Rand- en hoekglazuur
Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelébehandeling en/of snijgaatjes. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelébehandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelébehandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craqueléglazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelébehandeling veel langer.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op het Friese witje twee gaatjes zichtbaar zijn.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken