Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Samples klassieke mix 10x10

Samples klassieke mix 10x10

Lees meer Lees minder
Samples Friese witjes 10x10 cm in een klassieke mix met craquelé glazuur. Dit proefpakket bestaat uit zes kleurtinten in een zweem van licht crème grijsachtig blauw.

€16,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Op deze pagina kunt u samples van Friese witjes in een afmeting van 10x10 cm in klassieke mix met craquelé glazuur bestellen. Dit proefpakket bestaat uit zes kleurtinten 1 t/m 6 in een zweem van licht crème grijsachtig blauw.

Deze mix van Friese witjes in 10x10 cm zijn erg gewild vanwege de rustige kleurschakeringen die in veel interieurs past.

Wanneer u na het ontvangen van de samples overgaat tot het bestellen van een order, krijgt u de kosten van het proefpakket tot € 25,00 retour. Dit geldt voor een bestelling vanaf € 500,00 (exclusief verzendkosten).

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 10 x 10 (100 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Aantal: Zes tegels
Kleur: Zes tinten in licht crème grijsachtig blauw
Periode: Hedendaags / klassiek

Rand- en hoekglazuur
Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelébehandeling. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelébehandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelébehandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craqueléglazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelébehandeling veel langer.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken