Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Samples oud klassieke mix

Samples oud klassieke mix

Lees meer Lees minder
Samples Friese witjes 13x13 cm in een oud klassieke mix met craquelé glazuur. Dit proefpakket bestaat uit zes kleurtinten in een zweem van blauw, groen en grijs.

€22,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Op deze pagina kunt u samples van Friese witjes in oud klassieke mix met craquelé glazuur bestellen. Dit proefpakket bestaat uit zes kleurtinten in een zweem van blauw, groen en grijs.

Friese witjes in oud klassieke mix zijn inclusief snijgaatjes. Enkele tegels kunnen een fijne craquelé hebben. De kleurtinten zijn 16e, 17e en 18e eeuwse kleurrecepten.

De oud klassieke mix is gewild vanwege de rustige kleurschakeringen die in veel interieurs past.

Wanneer u na het ontvangen van de samples overgaat tot het bestellen van een order, krijgt u de kosten van het proefpakket tot € 25,00 retour. Dit geldt voor een bestelling vanaf € 500,00 (exclusief verzendkosten).

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13 x 13 (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Aantal: Zes tegels
Kleur: Zes tinten in licht crème grijsachtig blauw
Periode: Hedendaags / klassiek

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelébehandeling. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelébehandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelébehandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craqueléglazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelébehandeling veel langer.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken