Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen
Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen
Wereldwijde verzending

Tegels Art deco effectglazuur goud

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Tegels Art deco effectglazuur goud

Lees meer Lees minder
Tijdelijk niet leverbaar. Traditioneel handgemaakte Art deco tegels 15x15 cm in effectglazuur goud.

€4,25 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Tijdelijk niet leverbaar

Ambachtelijke tegels in verschillende afmetingen met glazuren uit de Art deco lijn. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel. De afmetingen kunnen iets afwijken omdat het een ambachtelijk product is.

Art deco tegels kunnen geleverd worden in verschillende glazuren en effectglazuren. De standaard tegels zijn in twee kleuren verkrijgbaar, kleur ivoor en crème.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 15,1 x 15,1 cm (45 tegels m2)
Kleur: Effectglazuur goud
Periode: Hedendaags / klassiek
Art deco 1920-1939

Art deco tegels kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Deze Art deco tegels 15x15 cm passen bij de Jugendstil en Art deco stijl. Art deco was een populaire stijlbeweging van 1920 tot 1939 die van invloed was op de decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het grafische, industriële en interieurontwerp, als de beeldende kunst en kledingmode.

Reviews

Yuri van Daalen

Prachtige Friese Witjes gekocht bij Frisian Tiles. Je merkt dat ze hier echt verstand van hebben, ook zeer zorgvuldig geleverd.

17-07-2024

Joop van Duyn

We waren op zoek naar echte tegeltjes, in zeer veel kleuren beschikbaar waardoor we ons eigen patroon konden maken. Dank voor de goede service!

15-7-2024

Evelien Trompeet

Voor onze boerderij waren we op zoek naar een unieke tegeltableau, bij Frisian Tiles zijn we zeker op de juiste plek hiervoor. Wat een prachtig eindresultaat!

14-7-2024

Recent bekeken