Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tegels Art deco roestbruin

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Tegels Art deco roestbruin

Lees meer Lees minder
Traditioneel handgemaakte Art deco tegels 7,5 x 15 cm in roestbruin. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel.

€4,50 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Ambachtelijke tegels in verschillende afmetingen met glazuren uit de Art deco lijn. Deze Art deco tegels zijn strakker gesneden en hebben geen reliëf op de bovenkant van de tegel. De afmetingen kunnen iets afwijken omdat het een ambachtelijk product is.

Art deco tegels kunnen geleverd worden in verschillende glazuren en effectglazuren. De standaard tegels zijn in twee kleuren verkrijgbaar, kleur ivoor en crème.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 7,4 x 15,1 cm (90 tegels m2)
Kleur: Roestbruin
Periode: Hedendaags / klassiek
Art deco 1920-1939

Art deco tegels kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Deze halve Art deco tegels passen bij de Jugendstil en Art deco stijl. Art deco was een populaire stijlbeweging van 1920 tot 1939 die van invloed was op de decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het grafische, industriële en interieurontwerp, als de beeldende kunst en kledingmode.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.