Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tegels bloempot in Franse lelie

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Tegels bloempot in Franse lelie

Lees meer Lees minder
Traditioneel gedecoreerde tegels met bloempotjes in Franse lelie (1620-1660). Wanneer u slechts enkele tegels uit deze serie bloempotjes wilt kopen is dit zeker mogelijk. Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

€330,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Tegels bloempotjes met mascaron in Franse lelie in afmeting 13x13 cm.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13x13 cm (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Periode: 1620-1660
Aantal: 12 stuks

Wanneer u slechts enkele tegels van deze serie bloempotjes wilt kopen, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. De prijs van een enkele tegel bedraagt € 27,50. De nummering is van linksboven naar rechtsonder.

U kunt uw witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelé behandeling en/of snijgaatjes. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelé behandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelé behandeling ziet de tegel er authentiek uit. Tegels met craquelé glazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelé behandeling veel langer.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op de tegel twee gaatjes zichtbaar zijn.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken