Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Tegels landschap in cirkel II 7-12

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Tegels landschap in cirkel II 7-12

Lees meer Lees minder
Traditioneel gedecoreerde tegels met landschap in cirkel (ca.1700). Wanneer u slechts enkele tegels uit deze serie landschappen wilt kopen is dit zeker mogelijk. Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

€180,00 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Tegels met landschappen in cirkel (ca.1700) in afmeting 13x13 cm.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 13x13 cm (60 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Periode: ca.1700
Aantal: 6 stuks
Serie: Deze serie bestaat totaal uit 12 stuks

Wanneer u slechts enkele tegels van deze serie tegels met landschappen in cirkel wilt kopen, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. De prijs van een enkele tegel bedraagt € 30,00. De nummering is van linksboven naar rechtsonder.

U kunt uw witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelé behandeling en/of snijgaatjes. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelé behandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelé behandeling ziet de tegel er authentiek uit. Tegels met craquelé glazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelé behandeling veel langer.

Snijgaatjes
De snijgaatjes zijn afkomstig van twee spijkertjes die onder de mal zitten. De mal wordt gebruikt om de natte klei op maat te snijden en de spijkertjes voorkomen dat de mal verschuift. Het resultaat is dat op de tegel twee gaatjes zichtbaar zijn.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken