Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Friese witjes 10x10 klassieke mix

Merk: Frisiantiles
Merk: Frisiantiles

Friese witjes 10x10 klassieke mix

Lees meer Lees minder
Friese witjes 10x10 cm in een klassieke mix met craqueléglazuur. Zes kleurtinten in een zweem van licht crème grijsachtig blauw. Deze klassieke mix is zeer gewild vanwege de rustige kleurschakeringen die in veel interieurs past. De tegels zijn 8 mm dik.

€2,50 Incl. btw 21%


Wereldwijde verzending
Traditioneel handgemaakt
Veilig bestellen en betalen

Beschrijving

Friese witjes met dekkende craquelé tinglazuur. Deze receptuur wordt sinds 1550 in de Noordelijke Nederlanden toegepast. Het geeft de kenmerkende zacht briljante warme glans aan onze Friese witjes.

Staat: Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting: 10x10 cm (100 tegels m2)
Dikte: 8 mm
Kleur: Zes tinten in wit/grijsachtig blauw, craqueléglazuur
Periode: Hedendaags / klassiek
Prijs per m2: € 250,00
Fabriek: DK, Sneek (Frl.)

Rand- en hoekglazuur
Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Dit kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelébehandeling. Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelébehandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelébehandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craqueléglazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelébehandeling veel langer.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.