Top

Samples klassieke mix 10x10

  • Samples klassieke mix 10x10
  • Samples klassieke mix 10x10
  • Samples klassieke mix 10x10
16,00

Op deze pagina kunt u samples van Friese witjes in een afmeting van 10x10 cm in klassieke mix met craquelé glazuur bestellen. Dit proefpakket bestaat uit zes kleurtinten 1 t/m 6 in een zweem van licht crème grijsachtig blauw.

Deze mix van Friese witjes in 10x10 cm zijn erg gewild vanwege de rustige kleurschakeringen die in veel interieurs past.
         
Wanneer u na het ontvangen van de samples overgaat tot het bestellen van een order, krijgt u de kosten van het proefpakket tot € 25,00 retour. Dit geldt voor een bestelling vanaf € 500,00 (exclusief verzendkosten).


Staat:              Nieuw, op authentieke wijze gemaakt
Afmeting:       10 x 10 (100 tegels m2)
Aantal:            Zes tegels
Kleur:              Zes tinten in licht crème grijsachtig blauw
Periode:          Hedendaags / klassiek
                        Glazuurrecept sinds 1550


Friese witjes kunt u ook met rand- en hoekglazuur bestellen. Een afdektegel is aan één kant afgerond en geglazuurd, een hoekafdektegel is aan twee aan elkaar grenzende kanten (hoek) afgerond en geglazuurd. Een extra afdektegel en/of hoekafdektegel kan als optie worden toegevoegd.

U kunt uw Friese witjes direct een authentieke uitstraling geven door te kiezen voor een craquelé behandeling en/of snijgaatjes (zie foto's). Dit kan als optie worden toegevoegd.

Craquelé behandeling
Craquelé zijn kleine scheurtjes in het glazuur. Na de craquelé behandeling zien de Friese witjes er authentiek uit. Friese witjes met craquelé glazuur craqueleren in de loop van de tijd ook, maar dit 'natuurlijke' proces duurt zonder de craquelé behandeling veel langer.


Artikelnummer: TW10/1-6

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code